IK35C FINAALI PERJANTAI 24.4.2009 THE RRRREPORT

V-divarin ja IK-35-sarjan otteluraportit.

Post Reply
User avatar
patte
Site Admin
Posts: 280
Joined: 27.8.2005 13:15

IK35C FINAALI PERJANTAI 24.4.2009 THE RRRREPORT

Post by patte » 27.4.2009 22:15

IK35C FINAALI PERJANTAI 24.4.2009 ÅGELI KKP - G-Team35 1-6(0-5)(1-1)
Image

G-Team35 vei finaalin näytöstyyliin
Image
Kauan odotettu loppuottelupaikka ansaittiin huikealla väännöllä maanantaina Malmin semifinaalissa sarjakakkosta Jalpaa vastaan. Runkosarjavoittaja KKP, myös Kirkkonummelta oli puolestaan vääntänyt vielä tiukemmin Farmin Oldtimersejä vastaan ja edennyt finaaliin jatkoaikamaalilla.
Image


G-Koppia koristeli seinänkokoinen punalippu jossa tähti, ilman sirppiä tai vasaraa. Ghetto(mini)blasterista paukahti Tasa/Vaihtovirtaa sekä Ganesia ja keskipöytää koristeli palautusjuomat. Kaikesta näki että JOUKKUE oli vihdoin valmis, 19 vuoden hakemisen jälkeen, voittamaan. Hopeatiloja oli muutama, ja olihan niitäkin juhlittu aikanaan, mutta se oli kuitenkin hävitty mitali, ja hävitty finaali.

G-Kopissa oli rennon letkeä fiilis ennen peliä, focusointi oli jo done ja target tiedettiin. Kaikki tiesivät että nyt on OIKEA hetki voittaa, tosin yksi oli tehdä sen vaikeaksi itselleen yrittämällä pelata toisaalla kuin ennalta määrätyllä peliareenalla. No, joukkueen JD "Justice Departement" saapui pienen Pirkkolan (ei Porkkalan) detourin kautta reilusti ennen ottelun alkua kiitos viivästyneen otteluohjelman.
Image
Masiinan hioessa pelikenttää huippukuntoon G-ladiaattorit keskittyivät vielä viimeisen kerran omiin tehtäviinsä ennen jäällemenoa. 00 Tolvasen tehtävä olisi ottaa pallot kiinni. Pakkikaluston huolehdittava että palloja ei tule liikaa Tolvaselle ja hyökkääjistön huolehdittava siitä ettei vastustaja pääse hätyyttämään G-maalia ja sen lisäksi tehdä voitoon tarvittavat maalit, häälit.
Image
Erotuomariesittelyssä tuli ilmi että toinen tuomareista oli vimme vuonna G-Teamin finaalissa upottaneen pelaajan veli, no illan dumaria ei voi pitää vastuussa tapahtuneesta. Tuomarikaksikko Valve/Reinikka tarkkailijana kaikkien kunnioittama Gegen Durch auf von den Ramstedt joka totesi että taitaa olla joukkueilla parhaat kokoonpanot mukana. KKPn kokoonpanosta puuttuivat kaksi pelaajaa ja G-voimia "verotti" kolmen pelaajan poissaolo, joten hyvillä eväillä molemmat asteli kaukaloon.

Rakas paikallisvstustaja vikisi alusta asti.
G-Voimain V-kuutosmylly (3+2 kentällä + 1 maalissa) lähti heti jylläämään kohti KKPn maalilla, ja KKP vastavuoroisesti vieraili Punaisten siniviivan toisella puolella. Alkusoitot töräytteli #91 Hämäläinen nostamalla palloa maalinkattoon #10 Forsénin annettua täydellisen syötön läpiajoon. Ansaittu 0-1 johto Kirkkonummen punaiselle joukkueelle. Image

Muutaman näyttävän hyökkäyksen ja pyörityksen jälkeen, jopa vanhat G-miehet ihmettelivät omaa momentumiaan ja millä lailla pallo kulki kaverilta toiselle. Tällä pelillä olisi vain ja ainoastaan itsensä pahin vastustajansa joten lisää samaa, ja sitähän tuli. Palloa pelataan alhaalta ukolta ukolle ja nopeasti puolia vaihtaen, yhtäkkiä pallo tulee keskelle #10 Forsenille

joka siirtää oikealle #91 Hämäläiselle joka ykkösellä siirtää toiselle puolelle puolustuksen ohi ja läpi jolloin avautuu tekopaikka voittomaaliin #99 "C"C.Eriksonille, 0-2 mammammmaammmaaaaali !
ImageMahtavaa, muille väreille sokea kaveri kaveri joka elää punaiselle joukkueelle saa 19 vuoden uurastuksen jälkeen iskeä kultaisen voittomaalin. Nyt pyyhkäistään pölyt kauan tyhjänä odottaneesta palkintohyllystä.

Ei olisi voinut ottelu paremmin alkaa, kovaa peliä Ågelstonissa, Kirkkonummen parhaat jengit lähtivät evakkoon selvittämään välejään (Kirkkonummen tori on rempassa). Siniset vastaan punaaset, ja punaiset takoivat taukoamatta palloa kohti sinisten maalia, ja forechekkasivat korkealta estäen sinisten vahvat hyökkäykseenlähdöt täysin.

0-3 tuli kun alkuviikon semifinaalissa vielä sairaalassa aikaansa viettänyt #1 Huhta heitti pallon kovaa vasempaan kulmaan jossa maalin suulla kärkkyi vapaana #33, #66 oli samalla vetänyt puoleensa pakit kuin kärpäsnauha ötököitä, klap klap ja maaaaali! häääälit. Eikä erä ollut kuin puolivälissä.
Image
Lisää kaasua löytänyt pisteputkessa majaileva Gaskraftwerk #33 Wikström iski maalin ensimmäisellä lyönnillään, hole in one!


G-Teamin parasta peliä ikinä?
Välillä KKP yritti pelata kuin CCCP, ja G-Teamin puolustus joutui ahtaalle mutta kesti MV Tolvasen ja puolustavien pelaajien avulla. jopa #C99 näytti esimerkkiä koko kentän puolustuksesta, ja sai siitä jäähyn, jonka aikana ei G-Voimilla ollut minkäänlaista hätää, mutta keskittyi silti puolustamaan kuin kotimaa talvisodassa. Punaisille tarjottua ylivoimaa nousi sitten lopulta hyödyntämään #44 Ruuskanen pakin tontiltaan 4-0, unbelievable.
Image
Erän päätteeksi komeili "kärppäkylän" valotaululla 0-5 G-Teamille, #66 Karlssonin annettua määrämittaisen nappisyötön pakkien välistä #88 Hoffströmille jolla oli helppo ja hallittu tehtävä nostaa pallo maaliin, upeata.

Illan peliohjelman aikataulun tiukkuuden takia erätauko jäi kovin lyhyeksi eikä ehditty nauttimaan grillin ja baarin antimista joten vesi sai kelvata.

Toiseen erään ei G-Team lähtenyt jarruttelemaan, muttei myöskään yltiöpäiseen riskinottoon, joten vuorotellen toisiaan pommittaen kuin lumipallokisoissa edettiin pisteeseen jossa sinisiä oli kaadettava jottei kaveri olisi päässyt avopaikkaan. Tästä tuli Tolvasen ainut miinus ottelussa, kun päästi rankkarin sisään. Viimeisillä minuuteilla kestettiin vielä suvereenisesti #81 Donnerin saamaa jäähyä, #00 Tolvanen korjasi sen minkä eivät kenttämiehet saaneet lakaistua pois.

Ottelun loppuhetkillä vielä lisää tuulta purjeisiinsa sai #10 Forsén joka haistoi mistä suunnasta pihvit tuoksuu ja käänsi suoraan vastatuuleen viimeistellen yläpörsövedollaan loppulukenmiksi 1-6.
Image
Loppuhetket vielä jännitettiin että onko sinisissä vielä virtaa mutta kylmäksi ne veti ja Punanuttuinen G-Team pääsi päätössummerin soidessa ryntäämään jäälle onnittelemaan toisiaan yleisön riemuitessa.

Tämä oli varsinaninen koko joukkueen voitto joten koko joukkueelle kolme tähteä. Jokaiselle maalillekin oli oma tekijä.

Tuomaristo ei häirinnyt ottelun kulkua. Kovaa sai pelata muttei kovin väärin ottein, siitä molemmille joukkueille pari jäähyä, sekä sinisille rankkari.Image

Ottelun jälkeen ehdittiin myös ottamaan nakit ja muuta purtavaa...

Image


Mukana kultaa huuhtomassa
-------------------------------------
#00 Tolvanen
#1 Huhta, porojen sukua
#10 Forsén, vetää tuulta nopeammin
#11 Lundqvist (hengessä mukana penkillä "käsi kipsissä")
#22 Saari, pelimies ja pelimiehen isä
#33 Wikström, palon sytyttää...
#44 Ruuskanen, palon sammuttaa...
#55 Hammarlund (lapissa antamassa peliaikaa ja rauhaa)
#66 Karlsson, käy päälle kuin irtorakki
#63 Häkkinen, puolustuksen pääsuunnittelija
#69 Donner, taistelee toumioon asti
#70 Kauppinen (kotiin jäänyt veskari, tällä kaudella 8 tehopinnaa!)
#88 Hoffström , pörssihai sanan varsinaisessa merkityksessä
#91 Hämäläinen , joukkueen virallinen jokeripelaaja (jos joskus siirrytään pesikseen)
#99 "C"Eriksson, kippari jonka sydän sykkii punaista


Kultaottelun maalikimara
.-.-.-.-.-.
0-1 91 - 10
0-2 99 - 91
0-3 33 - 1
0-4 44 - 10
0-5 88 - 66
--
1-6 10

G-Toimitus kiittää runsasta lukijakuntaansa, Kirkkonummi hiljenee hetkeksi
Image
TERVEISIN
G-TOIMITUS

Post Reply