35lohko C semifinaali Jalpa-G-Team 7-2 (2-2, 5-0)

V-divarin ja IK-35-sarjan otteluraportit.
Post Reply
User avatar
loken
Site Admin
Posts: 49
Joined: 27.8.2005 13:04

35lohko C semifinaali Jalpa-G-Team 7-2 (2-2, 5-0)

Post by loken » 26.4.2010 16:05

G-Team kaatui vaajamiehisenä luistimet jalassa

Kauden huipentuma, kultajahti jäi kultaiseksi torsoksi G-Teamin hävitessä Oulunkylä Gardenissa pelatun semifinaalin aina pahaa Jalpaa vastaan lukemin 7-2.

Image

G-miehet roikkuivat sitkeästi mukana vielä ensimmäisen ja osittain toisenkin erän, pitkälti MV-Kauppisen ilmiömäisten torjuntojen ansiosta. Kauppinen oli ajoittain hirvittävässä pommituksessa ja käytti kaikkia ruumiinosia torjumiseen.

Otteluun saapui kahdeksan enemmän tai vähemmän toipilaana olevaa kenttäpelaajaa. Ainoastaan oikealle laidalle oli tunkua sillä kaikki kolme laituria (#33 Wikström, #81 Judge Donner sekä #91 Hämäläinen) olivat kehissä. Varsinaisia hyökkääjiä oli neljä #66 Karlssonin edustaessa vasenta laitaa. Loput olivatkin pakkikalustoa, #55 Hammarlund, #44 Ruuskanen sekä #63 Häkkinen saivat hääriä omalla tontillaan. #11 Lundqvist komennettiin hyökkäyksen avuksi.

Lisäksi penkin takana löytyivät siipirikot #00 "Nilkka" Tolvanen, #10 "Kycklingen" Forsen sekä #1 "Inga tymmar" Huhta.

Ottelu sai G-Teamin kannalta unelma-alun sillä punainen #66 Karlsson latasi pallon taka-yläkulmaan ennenkuin huoltajat edes olivat ehtineet tuoda vesipullot vaihtoaitioon. Syöttäjänä #55 Hammarlund. Pulloja ei näkynyt edes Jalpan tasoittaessa joten ottelu sai salama-alun maalinteon suhteen.

Image


Röpelöinen jää oli tänään myrkkyä G-miehille. Alokasmaisia pallonmenetyksiä nähtiin sekä hyökkäys-että puolustuspäässä. Jalpa oli selvästi tottuneempi rosoisempaan jäähän, pallo otettiin usein haltuun luistimella kun G-Team yritti mailalla ja yleensä tuloksena se että pallo pomppi lavan alta tai yli.

Kauden viimeiset G-tuuletukset nähtiin kun illan ja kauden playoff-pistekuningas #66 latasi lukemiksi 2-1 #91 Hämäläisen syötöstä, tällä kertaa tarkka kuti alakulmaan. Karlsson oli G-taistelun ruumillistuma ja oli alati vaarallinen. Paikkoja siunaantui useampiakin mutta lisäosumia ei nähty.

Image

Jalpa ansaitsi kiistatta voittonsa. Joukkue pelasi hyvällä liikkeellä ja pallo kulki välillä mallikkaasti ja G-Teamia juoksutettiin välillä miten tahdottiin.
Paras puhti loppui heti toisen erän alussa ja muutamalla toipilaalla syke oli jo vaarallisilla lukemilla.

Image

G-Teamille kausi oli aika rikkonainen - parhaat pelimiehet nähtiin harvoin yhtäaikaa kentällä ja kieltämättä kovien pistemiesten puuttuminen loppukahinoissa näkyi lopputuloksessa. Forsen-Hoffström-Huhta-Eriksson poissa kokoonpanosta tiesi myös satojen pisteiden takojien olevan poissa.

Mutta kuten todettiin ennen ottelua - näillä mennään ja niin mentiin.

Ottelutapahtumat:

0-1 Karlsson (Hammarlund)
1-2 Karlsson (Hämäläinen)

Bad Boy : 2 min #11 Lundqvist

Mukana MV #70 Kauppinen, #11 Lundqvist, #33 Wikström, #44 Ruuskanen, #55 Hammarlund,#63 Häkkinen, #66 Karlsson, #81 Donner, #91 Hämäläinen.

Penkin takana #1 Huhta (huolto ja tekstiviestitulospalvelu)
, #10 Forsén (valmentaja ja tekstiviestitulospalvelu), #00 Tolvanen (mv-valmentaja ja tekstiviestitulospalvelu)

Edessä vielä parit jäät ja SM-finaali Myyrmäessä.

G-toimitus kiittää runsaslukuisia fanejaan, nettiystäviään sekä muita joukkueita ja kaikkia erotuomareita ja toivottaa hyvää kesää.

Terasseilla tavataan !

Image

Post Reply