res 2.4 Hudaan hoodilta vieraissakin 9-6 (3-6)

V-divarin ja Reservisarjan otteluraportit.

Moderator: root

Post Reply
patte

res 2.4 Hudaan hoodilta vieraissakin 9-6 (3-6)

Post by patte »

Hood Team - G-Team 9-6 (6-3)(3-3)

Aprillipilaa tai ei, 6-9 oli G-Ressujen ottelutulokset viikonlopun huumorikamppailuissa. Joukkue ei yltänyt omalle tasolleen kuin välähdysmäisesti. Hyvinkään ottelu oli lukemia tasaisempi jos laskee että molemmilla oli yhtä monta hukattua maalipaikkaa ja että G-Team onnistui kahdesti ohjaamaan palloa omaan maaliin epäonnistuneen rankkarin lisäksi.

Pisteille ei rahkeet riittäneet sarjan top4 ryhmässä majailevaa Hyvinkääläisjoukkuetta vastaan, vaikka kuljettiin läpi tuulen ja tuiskun. ZZ topin roudarijengi pelasi vauhdikasta ja rehdisti pelissä jossa G-team näytteli Marilynin osaa.

Ottelun alku oli kuin huonosta suomalaisesta takaa-ajo äksönjännäristä. Toiset seisoo kuin H-Moilaset ja toiset iskee suoraan pläsiin, 0-3 tilanteesta g-moottori heräsi mutta vastustajan perävalot näkyi koko ottelun ajan. ET Kemppisen linja oli vakaa kuin tuuliviiri mäkikisoissa, ja leiskautukset osuivat sinne sun tänne. Kaksi perusteetonta g-jäähyä tuli, joista ainakin toisessa kestettiin melkein täydet kaksi minuuttia.

Tilanteet:
3-1 88/10
4-2 88/10
5-3 10/91
7-4 88/55
7-5 1/91
9-6 1/70

Jäähyt: 88 jäi pystyyn, vastustaja ei, paha poika.
66 ei tullut vaihtoon tarpeeksi nopeasti ja osallistui samalla peliin katsomalla palloa.

Tähteet:
3* 88 Hoffström
2*10 Forsén
1*1 Hammarlund

Hetkessä Hukassa: Huhta, Hammarlund, Horsén, Harlsson, Heriksson, Hundqvist, Häkkinen, Huuskanen, Hauppinen, Hämäläinen, Hoffström

Peukaloidut: P.Wikström, P.Saari, P.Tiensuu, P.Donner, P.Holmgren, P.Tolvanen lepovuorossa.
Post Reply