c35 Ke 18.4.2007 19:30 K:nummi G-Team-35- STEISSI PUB 4-5

V-divarin ja IK-35-sarjan otteluraportit.
Post Reply

?

You may select 1 option

 
 
View results

patte

c35 Ke 18.4.2007 19:30 K:nummi G-Team-35- STEISSI PUB 4-5

Post by patte »

c35 VÄLIERÄ Ke 18.4.2007 19:30 K:nummi

G-Team-35- STEISSI PUB 4-5 (2-2)(2-2) R.L. 0-1

STEISSI PUB TIPUTTI G-TEAMIN IKÄMIEHET NOUSUKARSINNAN RANKKARIKISASSA

Kauden viides joukkueiden välinen kohtaaminen ei sinänsä tuonut mitään yllätyksiä, SteissiPub/KoPa oli vienyt voitot 3-1, tosin tasaisista väännöistä suurimmalta osin. KoPa jäi kuitenkin viitosdivarissa pisteellä G-Teamin taakse, mutta nyt ylivoimainen IK35 C-Lohkon voittaja taipui maaliviivalla rankkarien jälkeen.

G-VOIMAT ELVYTETÄÄN TIPUTUKSESSA

Osa G-Tehoista oli poissa kentältä, mutta kannustamassa kentän laidalla kun Kirkkonummen punapaitainen ylpeys lähti hakemaan sille kuuluvaa paikkaa lohkon finaalissa. Jojon ominaisuudessa penkin takana pomppinut "C"99 Eriksson ei saanut lääkäriltä pelilupaa vaan joutui riehumaan tiputusteline vierellään kaukalon laidalla. Toinen kauan odotettu toipilas #88 Hoffströmkään ei vielä päässyt mukaan, kuten myös matkoilla oleva #55 Hammarlund jotenkolmasosa joukkueen tehoista oli poissa. Nyt on loputkin.

Itse peli lähti vauhdikkaasti käyntiin, mutta missään vaiheessa ei G-Team saanut kytkettyä kunnolla lisävaihdetta silmään vaikka paikka paikoin pyöritys oli melkoinen Steissi Pubin maalin ympärillä, nimenomaan ympärillä. Sektoriin oli vaikea päästä ja Steissin Stinssi eli veskari otti mahdottomiakin vetoja, silloin kun niitä pääsi tulemaan. Kakkospallot Pubilaiset siivosivat kuin sulkemisajan jälkeen pois omalta tontilta heti ja kierrätykseen.

Korsolaiset menivät alussa 1-0 johtoon mutta nopeasti Varakippari Rannikkokippari #10 C Forsén palautti pamautti järjestyksen Varuboden Areenalle yläpörsöllään #91 Hämäläisen vapauttavasta syötöstä. Tämän jälkeen #10 Forséninkin mailaan takertui sen verran merilevää ettei enemmän maaleja lavasta lähtenyt paikoista huolimatta.

#33 Wikströmin saatua toiselta tuomarilta jäähyn ( kun toinen näytti vaparia) pääsi Pubi pyörittämään tehokasta ylivoimaansa tuloksellisesti. Tästäkin toivuttiin hetkessä kun ottelun kuumin kaveri, lapin menopaluumuuttaja # 1 Huhta sivalsi # 91 Hämäläisen toimesta tasoituksen pitkän G-pyörityksen jälkeen. Tauolle mentiin tasalukemissa 2-2, tilanne josta suurin ansio kuuluu mv #00 Tolvaselle.

Toiseen erään mentiin päättäväisesti tarkoituksena väsyttää pitkän matkan Korsolaiset liikkuvuudella. Alsuksi näytti hyvältä ja #1 ykköspatori pyssytti G-voimat 3-2 johtoon, syötön pyöräytteli sentterinä tuurannut #81 Judge Donner.

SteissiPub iski tasoituksensa heti #77 Tiensuun ( väärin tuomitun) rangaistuksen alettua.

Vielä pääsi illan ykköstykki puhumaan, #1 Huhta iski kypärätemppunsa #10 Forsénin syötöstä, ja vielä kestettiin yksi jäähy joka tuomittiin #77 Tiensuulle, jolla ei tilanteessa ollut vaihtoehtoisia menetelmiä estää vastustajan etenemistä maalintekoon.

4-3 G-johto ja viimeinen minuutti alkoi, piti pelata varmasti eikä hosuta liian korkealla, mutta toisin kävi ja vastahyökkäyksen nappisyöttö vapautti hyökkääjän livahtamaan G-pakkien välistä ja sillä toinenkin erä tasan 2-2.

Rankkareita vetämään valittiin #10, #77 ja #1 joista kukaan ei päässyt lähelle normaalirankkaritasoaan. Toisessa päässä #00Tolvanen torjui kaksi ensimmäistä, toisen aivan uskomattomalla hanskakäden refleksitorjunnalla, mutta kolmas upposi ja rantapallot lensivät jäälle.

Tilastot
------------
1-1 10-91
2-2 1-91
3-2 1-81
4-3 1-10

Jäähyt
----------
33 2min, 77 2x2min

Tähdet
---------
3 Tähteä #1 Huhta
2 Tähteä #91 Hämäläinen
1 Tähti #00 Tolvanen

Poissa: H-olmgren, H-ammarlund, H-offström, C-Eriksson
Mukana: L-oput



G-MIEHET PYSYTTELEVÄT SISÄTILOISSA KUNNES TIPUFLUNSSAN VAARA ON OHITSE NOIN 27.4

Tällaista se elämä on, mutta G-Teamiltä taas yski yksi hieno kausi , C35 Lohkon runkosarjan voitto, ja neljäs tila V-div A-lohkossa. Kovin repaleinen kausi oli täynnä tauteja, raajarikkoja, loisia ja jopa tiputukseen asti mentiin pahimmillaan, mutta vaikeuksista voittoon. Muutenkin otteluohjelma oli suhteellisen rikkonainen puolentoista kuukauden joulutauolla ja keväällä otteluita siirrettiin syystä sun toisesta, muun muassa jää suli Kirkkonummela kun ensimmäinen kevätaurinko porotti.Ja porottihan se myös muutamien joukkueen jäsenien kotiinkin, #00 Tolvanen ja #41 Holmgren kasvattavat lisää G-junioreita, #66 Karlsson taas karvaisia G-lemmikkejä.(www.chows.fi).

ENSI KAUSI ALKAA MAANATAINA 23.4 SIIHEN ASTI HARJOITELLAAN TIPUTUSTANSSIA SIXPACK-TELINEEN KANSSA
..ja vähän sen jälkeenkin, mutta kauteen 2008 luistelee entistä kovempi ja nälkäisempi (ja vanhempi) Gladiaattori ryhmä jäälle. Ei näitä kannata jäädä suremaan," den här säsongen e fariger", kuten Eiju Asikainen-Lundqvist asian varmaan ilmaisisi, "kom dej loss och slåss, var hård, kör Ford". Joukkue kiittää kaljoista etukäteen.

Kauden viimeistä ja kovinta koitosta varten G-ryhmä tuskin tarvitsee harjoittelua (paitsi muutamat) kun kauden 2008 ensimmäiset matkapelit ja kauden 2007 haudankaivuu-seremoniat vietetään jorpakolla Suomenlahden yli ja takaisin.

Pride and Honour since 1990
G-toimitus kiittää
Post Reply