jeevla r....., G-team kauden harkkapeliavauksessa.

V-divarin ja IK-35-sarjan otteluraportit.
Post Reply
patte

jeevla r....., G-team kauden harkkapeliavauksessa.

Post by patte »

15.9.2007 G-team - Pegasos 40's 9-11
--------------------------------
Kauden avauspelitapahtuma innosti niukanlaisesti osanottoon, mutta peli kun peli, nöyrästi mennään mukaan ja jos ollaan kaatuakseen niin kaadutaan sitten luistimet jalassa. Parempi tehdä mokat nyt, kuin että niitä harjoitellaan sarjakauden alettua.

Pelin alkajaisiksi G-Team kauppasi heikoimman lenkkinsä #66 yhdeksi otteluksi vastustajille jotta Pegasos saisi täyden kentällisen. Siirtosumma oli huima 6-päkki, jota taas vain tehtiin sisäisenä tilisiirtona, eli #66 kuittasi myöhästymisensä samantien.

Kettuilut #66 kuittasi puolitettuna Pegasos#33:sena kentällä, iskemällä vastustajien kuudesta ensimmäisestä maalista 4. Ei ole eka kerta kun lainattu koira puree.

Kuuden maalin tappioasemassa ylimiehitetty ja -syötetty bbq G-Team sai vihdoinkin järjestystä riveihinsä ja vaihtoruletti toimimaan. Gladiaattorit aloittivat vimmatun takaa-ajon joka päättyi kahden maalin päähän. Parasta oli että maalit tulivat pelaamalla ja olivat tyylikkäitä ja ottaen huomioon 99:n "taas kerran" epäonnistuneen rankkarin, niin aika lähelle kiri toi joukkueen kun Pegasogsen jalat ja siivet alkoivat loppua kohden painaa aika lailla.

Hiukan yskitellen lähti Gubbe-diiseli käyntiin näin alkajaisiksi, mutta hiljaa hyvää tulee kunhan purjehduskausi, autokirpputorit, syysmatkustelut töitten piikkiin ym koiranristijäiset loppuvat.

Mukana tositomissa olivat: 99 j"ävla ru..igelkott"., 1 "poropiru" , 55 "ei lyö omia", 44 "voisi pelata nöyremminkin", 63 "oli rankkaa" sekä #66/2/4+x ja 00 Tolvanen. :twisted:
Post Reply