vastaraportti: 30.1.2008 jyllääjät - G-Team 3-9

V-divarin ja IK-35-sarjan otteluraportit.
Post Reply
patte

vastaraportti: 30.1.2008 jyllääjät - G-Team 3-9

Post by patte »

http://ojy.tky.fi/foorumi/viewtopic.php?t=1954 - olisikohan ollut kyseessä sama ottelu josta tässäkin foorumissa on raportti?


ojy:n mario kirjoittaa To 31.01.2008 20:35 Viestin aihe: Matsiraportti: Ojy - G-Team 3-9Vastaa lainaamalla viestiä
Ojy - G-Team 3-9

Keskiviikkoilta Kirkkonummen Varuboden Areenalla Kohtasivat kaksi keskinäistä tasavahvaa kilpakumppaniaan todellisessa hegemonia ottelussa. G-Team on ollut Ojylle ylitsepääsemätön vastus. Mutta tällä kertaa oli tarkoitus kääntää kurssi ja saada hiljaiselle putkimiehellemme syyn lopettaa pelaamisen ja saada numero kymppi nostettua kattoon merkiksi esimerkillisestä urasta Ojyssä.

Ottelu sai salama-alun kun Tiki tikkasi laitaa pitkin maalia kohti ja laukoo pallon vastustamattomasti ohi hyvin hölmistyneen maalivahdin. Mutta pian tästä vanhat patut, jotka eivät jaksa lähteä omaa halliaan kauemmas pelaamaan ja kokemaan todellista vieraspelitunnelmaa, tasoittavat. Jokin aika tästä niin saamme pallon maalille siitä syntyvästä maalinedustilanteesta allekirjoittanut nostaa pallon oikeaan yläkulmaan ja Ojyn taas johtoon. Erän loppuun mennessä vastustaja on taas tullut ja mennyt jopa ohikin.
Toisella puoliajalla tilanteen jo ollessa 2-5 Pekka saa pallon kulmaan, pyritää vähän aikaa ja syöttää vapaana olleelle allekirjoittaneelle jonka syöttö on tarpeeksi huono maalille nousseelle Erkille jotta ei saa siihen hyvää kosketusta vaan maaliinjotavan laukauksen. Tämän jälkeen Ojyn laukaukset eivät enää löytäneet tietään maaliin ja loppulukemat ovat mitä ovat. Ilman maalivahtiaan gay -team olisi ollut todella hukassa. Eittämättä nousi mieleen, että ovatko varusteet sääntöjen puitteissa.

Tuomari tahtoi tulkita sääntöjä tarkasti vapareissa kaaren sisäpuolelle menneet varusteet ja tuomitsi tästä aiheesta jäähyn molemmille puolille. Muutenkin tuomari oli hukassa kun antoi jo meille tuomitun vaparin huutoäänestyksellä vastustajalle. Ehkä vastustajan ylärimakin olisi muuttunut maaliksi jos olisivat urputtaneet enemmän.

Loppulukemat ei kuvaa pelin tasoa oikein. Ojyn pelissä kyllä mies liikkui ja peli kerrankin näytti kaukalopallolta, mutta perisyntimme on edelleenkin siinä että pallo ei liiku samaan tahtiin. Onko tähän syynä liiallinen itsekkyys haluta ratkaista vai se että kopissa ei ole ollut mankkaa pariin vuoteen. Sillä kaudella kun mankka on ollut mukana kopissa nousimme vitoseen.

Vaadimme mankan takaisin koppiin!!
_________________
Miksi kaikki katsovat minua noin syyttävästi?
Post Reply