V-Div serie A Ke 19.03.2008 20:45 K:nummi FlyDi-G-Team 8-3

V-divarin ja IK-35-sarjan otteluraportit.
Post Reply
patte

V-Div serie A Ke 19.03.2008 20:45 K:nummi FlyDi-G-Team 8-3

Post by patte »

V-Div serie A Ke 19.03.2008 20:45 K:nummi FlyDi-G-Team 8-3 (5-1)(3-2)

Jos vajaa kuukausi sitten pelattu ottelu oli G-Teamin näytöstä (10-5), niin nyt oli FlyDi:n vuoro soittaa G-Teamille kulkusten kilinää. G-Teamillä oli etsikkoaikaa vaikka millä mitalla mutta mikään ei tuntunut onnistuvan. Ja tämä "ei mikään" jatkui lähes alusta alkaen kun #66 Karlssonin nilkkakorkeuksinen reboundimaali hylättiin korkeana mailana.

Piirileikin avulla G-mahdollisuudet päästä otteluun mukaan olivat mahtavat, eli yhdessä vaiheessa pelattiin pitkään ja tuloksetta 5 vs 3 kun kaksi vastustajajötikkää istuivat kaksiminuuttisiaan sen takia etteivät osanneet pysyä kehän ulkopuolella G-vapareissa. Mutta kun ei niin ei, vajaakuntoinen haluton toipilaspainoitteinen G-Team ei ollut vastustajaksi tänään, ei edes ylivoimalla. Eikä edes ET Holmbergin hyvällä avustuksellakaan.

Omat alivoimatilanteet kuitenkin loppuivat maaliin ennen aikojaan. No mitäs siinä suremaan, sarjaykkönen oli tällä kertaa sarjakakkosta parempi. Taisi tämä olla sellainen päivä taas jolloin mikään peli ei onnistu...viitaten hiljaan loppuneeseen jääkiekon sm-liigaan.

G-Teamillä kuitenkin kautta on vielä roima annos jäljellä joten yhtä peliä ei kannata murehtia kun ollaan vedetty taas loistava kausi kokonaisuudessaan. V-Div kolmostila runkosarjassa on varma, liike voi vielä pinnistää ohi kakkoseksi loppusuoralla, joten playoffit häämöttää.

Ikiksissä G35:ssä loppupelipaikka on täysin omissa hanskoissa, ja pelejä on vielä roima annos jäljellä. Farmijoukkue Dicken voitti oman runkosarjansa ja lähtee sjpln sarjassa ennakkosuosikkina loppupeleihin.

Ei itketä yhdestä pelistä, eihän.


Mukana
------------
Hoffström, Donner, C Eriksson, Forsén, Huhta, Karlsson, Hammarlund, Lundqvist, Tolvanen, Häkkinen,

Tilanteet
-------------
3-1 99 - 81 #99 Erikssonin rannari b-pisteen takaa yllättää.
5-2 88 - 81 #81 Donnerin tarjoilu jatkuu, #88 Hoffa kiittää
5-3 10 - 99 puolustus tsemppaa pallon 99:lle joka syöttää piokki kentän oikealla laidalla vauhdissa olevalle Forsénille - mammmmammmm...

Bad Boyz
-------------
99 , 10 , 63 - kukin 2 min, syystä tai toisesta

Palkitut
-----------

Ruuskanen, Wikström, Saari...
No ei nyt sentään.

3 Mirrors
---------
Nro uno , poropappi liikemies liikkeessä #1 Huhta

2 Mirrors
-----------
Enemmän palloja kuin tuomioita jakanut Judge Dredd #63 Donner

1 Mirror
--------
vähemmän huonoa iltaa viettänyt #55 Hammarlund, onnistui suunnillen yhtä paljon kuin muut, ehkä vähän enemmän. ainakin puolusti.

Goldhelmet
---------------
Mv Tolvanen, ei lähtenyt mukaan yltiöpäisiin hyökkäyksiin, eikä voinut kovin monelle takaiskumaalille paljoa. piti lukemat siedettävinä.

Ja muut sitten peiliin katsomaan... pääsiäisen jälkeen heti kaksi peliä.

ps
onnittelut #91 lle että kausi jatkui ainakin yhdellä pelillä
Post Reply