IK35C 1.11.2008 G-Team-35 -KirkKP-35 4-10

V-divarin ja IK-35-sarjan otteluraportit.

Post Reply
patte

IK35C 1.11.2008 G-Team-35 -KirkKP-35 4-10

Post by patte »

La 01.11.2008 12:55 K:nummi IK-35 C-sarja G-Team-35 -KirkKP-35 4-10 (2-4)(2-6)

Kuuma tiukka paikallisottelu oli odotettavissa. Edellisvuosien taistoista löytyy G-voittoa 11-8 , pari runsasmaalista tasuria, muutama nöyryyttävä maalin tappio (...sekä parin kolmen) sekä yksi G-dyykkaus 2-17....jolloin tarvittiin happipulloja väkevämpää toipumiseen. Tämä oli todennäköisesti toiseksi rumin tappio, mutta kyllä sen yli päästään, vaihdetaan vain ukkoja, valmennusta ja tehdään runsaasti työtä sekä pidetään mieli yllä, lisäksi vedetään pari punaista nappia poskeen, se tuntuu tehoavan Lontoossakin.

Oli siis tiukkaa vääntöä luistaattoreissa kun Kirkkonummen ukkokerho kokoontui iltäpäiväkerhoistunnolle Varuboden Areenalle. Muutama vanhus tosin puutttui G-kokoonpanosta , syinä rollaattorin jarruhuollon viivästyminen (huoltomies jäi alle ja kuoli) sekä Vartiokylän pokerikerhon paikallisosaston Porin pelireissu (varokaa , niillä on ässät hihassa) ja Masalan Mahdin Mölkkyjaoston kisamatka Tampereelle. Paikalla oleviille oli ainakin peliaikaa luvassa riittämiin.

Tilanteet
------------
1-0 #88 Hoffström- #70 Kauppinen , tässä vaiheessa oltiin tosi hyvin mukana pelissä ja syötöt napsahti lapoihin niin kuin pitikin. Kenttämies Kauppinen näytti että mailallakin osaa pelata.

2-3 #22 Saari - #10 Forsén , huolimatta kovasta G-pistepainotuksesta vastustaja oli päässyt parin maalin etumatkaan.

3-4 #88 Hoffström - #33 Wikström , saatiin kolme ylivoimatilannetta peräkanaa, se auttoi hetkellisesti.

4-6 #1 Huhta - #88 Hoffström , vielä oli taistelutahtoa ja toivoa, mutta vastustaja jyräsi aika lailla eikä keskikentällä saatu vauhtia pois jolloin G-pakeista tuli enää pujottelukeppejä, ja alppilajien Jetsetpaikkakuntana Kirkkonummellahan pujottelijoita löytyy.

Toimituksen mielestä #44 Ruuskanen oli runnomassa yhden maalin maaliviivoilla, tilastoihin tätä ei ole merkitty.

MV Tolvanen teki upeata työtä maalissa, muttei hänelläkään ollut aivan parhaita päiviä, eikä parasta mahdollista tukea puolustuksestakaan (vai mikä se nyt oli). ET Pursiainen veti ihan hyvää linjaa nykypäivän "Lex Holmbergiin" tukien eikä häntä voi mitenkään syyttää G-Tappiosta, eikä yksi tuomari pysty kaikkia koiruuksia kentällä näkemään, vaikkei niihinkään kaaduttu. Toivotaan että #10 Forsénin käsi paranee pikaisesti, THG:tä (tonicilla höystetty gin) on varmaan tarjolla halvalla toipumisen nopeuttamiseksi. Sitä kannattaa etsiä Kirkkonumen satamanläheisistä kreikkalaiskortteleista.

Parempi? joukkue voitti valitettavasti tällä kertaa, vaikka vastustaja taisi perustaa omaa peliään enemmän lätkään mikä on valitettavaa, mutta tämän päivän kaukiksessa reality. 25 vuotta sitten kaikki pelaajat olisivat istuneet kaksiminuuttisia vuoronperään silloisilla kp-sääntötulkinnoilla. Suoralapaisilla mailoilla vaadittiin mailatekniikkaa ihan eri tavalla, ja mailojakin käytettiin pelaamiseen.

Mitenköhän olisi jos tuota kontaktia ja kiinnipitämistä ja hakkaamista katsottaisiin tarkemmin (tuomarit siis, ei pelaajat) ja toisaalta voisi katsoa heiman väljemmin viivojen ylityksiä erikoistilanteissa, lätkäpelaajat pysyköön kiekossaan.

Mukana
-----------
Forsén, Hoffström, Wikström, Kauppinen, Tolvanen, Saari, Eriksson, Karlsson, Ruuskanen, Huhta

Palkitut
------------
3 Stars ja Gold helmet - #44 Ruuskanen - esimerkillistä tsemppiä, repi mailasta ja roikkui selässä kuin takiainen.
2 Stars #88 Hoffström -- esimerkillistä tsemppiä 2, ei antanut periksi vaikka mailasta revittiin ja selässä roikuttiin.
1 Star # 1 Huhta - onneksi oulun lento oli ajallaan.
0 Stars mutta kunniamaininta toistamiseen tällä kaudella jäälle ja pisteille sekä loppuvihellykseen asti päässyt happilaitetoimittaja #33 Wikström, mutta varsinaista syytä tai selitystä sille miksi #33 ei tähdistöön mahtunut tänään tuskin löytyy, yhtä vähän kuin miksi olisi päässyt.

Jäähyt
------------
Gteam =0min, ei edes kymppiä
Vastustaja 4x2min, kampitusta, kiinnipitämistä ja muita rumia temppuja jotka eivät peliin kuulu.

Ensi lauantaina tulee vieraita Korsosta ( vai mistä se nyt oli) intercityn ravintolavaunussa matkusteleva viime vuosien rakkaimpia vastustajiamme "the Steissi Pub" eli Kopan ukot.

http://217.119.36.86/sh_raporting/kauka ... =14&gid=17
:wink:
Post Reply