V-div Ke 05.11.2008 20:45 K:nummi Old Stars-G-Team 4-5 (1-4)

V-divarin ja IK-35-sarjan otteluraportit.

Post Reply
loken

V-div Ke 05.11.2008 20:45 K:nummi Old Stars-G-Team 4-5 (1-4)

Post by loken »

V-div Ke 05.11.2008 20:45 K:nummi Old Stars-G-Team

G-Team voitti kiihkeän hegemoniaottelun


Keskiviikon Bewe-organisaation hegemoniaottelussa nähtiin yhteensä tuhansia Bewe-pelivuosia keränneitä kaukiskonkareita kun Old Stars ja G-Team ottivat yhteen.

Ottelu alkoi aikataulusta hieman myöhässä kun Kirkkonummen kakkosjoukkue Salamat venytti oman ottelunsa rankkarikisaan asti. Unipilleriä seurannut yleisö ei tajunnut jäädä paikoilleen istumaan ja seuraamaan V-Divarin kärkikahinaa.


Ottelua isännöi Waruboden Barackissa tällä kertaa Wanhat Starat. Hiemen nuorekkaampi G-Team
siirtyi heti ottelun alkusekunneilla johtoon kun ykkösvitja 99-10-33 teki tuhojaan. #33 Wikström sai tuikattua Starojen veskarin torjuman reboundin #10 Forsénille joka täräytti pallon pömpeliin.

Ottelun alku oli täyttä G-Hallintaa. G-Team ehti siirtyä 0-3 johtoon ennen kuin Wanhukset saivat koneensa käyntiin. Liiton lemmikki Old Stars oli tällä kertaa ilman henkistä johtajaansa, Ulanderin Teukkaa. Myös takavuosina jengissä pelannut, joukkeen luisteleva Dr Phil, Ile Larmo puuttui kokoonpanosta. Liekö psyyke vai kroppa pettänyt? Riveissä oli ainakin Jarmo ”Lasinilkka” Hokkanen jonka peruskunnon kerrottiin olevan G-Teamin #33:n luokkaa = rapakunnossa.

0-2 maali syntyi kun ikitaistelija #66 Karlsson pääsi ampumaan b-pisteen rajalta pallon maaliin. Tarjoilusta vastasi #10 Forsén. Liekö Karlssonin mielessä ollut seuraavan päivän sianpotka / porton kylki + vaahtoavat mallasjuomat jotka odottivat Hampurissa paikallisen KO (knockout)- Teamin vuosikokouksessa. K-Teamin vastaavasta tilaisuudesta poisjäänyt #22 Saari nähtiin sen sijaan G-kokoonpanossa, tällä kertaa ei merkintöjä mihinkään muuhun kuin kokoonpano sarakkeeseen. Perussettiä Saarelta plusmiinusten valossa.

0-3 osuma oli #99 Erikssonin käsialaa. Syöttöpiste #55 Hauta-Hammarlundille vaikka Capu iski oman ribarinsa verkkoon.

Tässä vaiheessa G-voimat jylläsivät kunnes Starat iskivät 1-3 kavennuksen. Ennen taukoa #44 Ruuskanen muutti lukemiksi 1-4.

Hyvin viheltänyt, uusi tuttavuus, ET Sipponen puhalsi ensimmäisen puoliajan 5 min liian aikaisin poikki joten toista pelattaisiin saman verran pitempään. Liekö hyvänolon tunne siirtynyt puseroon vai mistä johtui että toisella puoliskolla peli siirtyi vallan Wanhusten haltuun. G-liike oli yhtä heikkoa kuin vaaliurnilla rapakon takana. Tässä lajissa kun ei jonottamisella voiteta mitään. Valkoisissa pelannut Old Starsit riehuivat kuin Ku Klux Klan vaalitulosten jälkeen. Kulisseista puuttui vain palava Krusifiksi, #81 Judge Donner joka edelleen potee nilkaansa. Huhujen mukaan mies saadaan pystyyn lauantain saunailtaan jossa miestä odottaa taskulämmin Leffe.

Kolmen tähden G-mies, MV #70 Kauppinen pelasi mahtavan ottelun pitäen G-miehet pelissä mukana. Managerina ja mv-valmentajana toiminut MV #00 Tolvanen ei edes joutunut löysäämään kravattiaan saati uneksimaan veskarin vaihdosta kesken ottelun. Kauppinen torjui Starojen alati vaaralliset vedot.
Onneksi Wanhojen Starbujen sihti oli hukassa sillä välillä pallo viuhui tyhjänkin repun ohi.

Old Stars sai pelin kavennettua 3-4:ään ja G-Team jonotti edelleen uurnille. Peli kiihtyi ja pelaajat sen mukaan. Muutama nätti tööttikin nähtiin. Ensin Starojen Hokkanen ajoi avojääpommilla #88 Hoffströmin päälle. Hokkanen selvisi (tahallisesta, kyllä!) tilanteesta kakkosella. Hieman myöhemmin Hokkanen sai maistaa omaa lääkettään kun TFTB-aspirantti #33 Wikström ajoi Hoksun seinään. Harmi ettei Hoksulla ei kilahtanut päässä pahemmin, olisi varmaan tehnyt seuraa jäähypenkille.

Ottelun huvittavinta antia oli Starojen ikioma Silkkihanska joka valitteli käsiään joka käänteessä. Jos konttoristin sormet ovat niin herkät että lajiin kuuluvat lavalle iskut ja niiden tuottamat rekyylit tuntuvat niin pahalta niin toimitus suosittelee kaukalopallohanskojen hankkimista. Huom! Yhdestäkään tilanteestea ei vihelletty edes vaparia joten ei muuta kuin kipin kapin hanskakauppaan.

Pitkään näytti siltä että G-Team oli sillassa ja tasoitus roikkui ilmassa kun G-Teamin Rescue 911-mies #44 vapautti joukkeen piinasta hetkellisesti. Tilanne 3-5 Starat tekivät nopeasti 4-5 ja aikaa muutama minuutti jäljellä.
Wanhukset pommittivat Kauppista kuin Bush Bagdadia mutta tuloksetta. #91 Hämäläinen pääsi vielä yrittämään nostoa kohti tyhjää OS-maalia mutta pallo meni Parakin verrran ohi.

Puolustus pelasi pomminvarmasti, yksi miinus muuten ehjän ottelun pelanneelle Lundqvistille harhasyötöstä joka johti maaliin. Pelianalyytikkomme ammattikatse löysi syyllisen: #33 joka oli tilanteesta 40 metriä myöhässä. Pulssimittariin kytketty #33 pimahti kuin muuntaja ukkosella syytöksistä. The average pulse in combat was one-hundred-and-ninety, na-na-na-ninety.

Ottelu oli vaudikas ja rehti sanoi Starojen Silk Glove mitä tahansa. Seuraavaa kohtaamista odotetaan innolla.

Tähdet:

Kolme Staraa #70 Kauppinen
Kaksi tähteä # 44 Ruuskanen
Yhdet tähteet # Forsén
Minkä tähden : #33 Wikström

Ottelutapahtumat G-vinkkelistä katsottuna:

0-1 Forsén (Wikström)
0-2 Karlsson (Forsén)
0-3 Eriksson (Hammarlund)
1-4 Ruuskanen (Forsén)
3-5 Ruuskanen

Mukana menossa: Eriksson, Forsén, Hammarlund, Hoffström, Holmgren, Häkkinen, Hämäläinen, Karlsson, Kauppinen, Lundqvist, Ruuskanen, Saari, Wikström, Tolvanen (Manager, mv-valmentaja)
Post Reply