IK-35C La 7.2.2009 Pallokerho-35 - G-Team-35 3-8

V-divarin ja IK-35-sarjan otteluraportit.

Post Reply
patte

IK-35C La 7.2.2009 Pallokerho-35 - G-Team-35 3-8

Post by patte »

IK-35C La 7.2.2009 Pallokerho-35 - G-Team-35 3-8(2-3)(1-5)

Gloistavaa Gpeliä Girkkonummella

Kuudennen tämänvuotisen pikatalven taas taittuessa, suolaloskassa saapuivat Vaarubuuden Areenalle kotijoukkue Pallokerho-35 keltaisissa työhaalareissaan Image ja kirkkaanpunertava tähtirintajoukkue Image Kirkkonummen G-Team35 ottamaan mittaa toisistaan. Kauden ensimmäinen näiden joukkueiden legendaarisista koitoksista oli mennyt G-Teamin #88 Hoffströmin merkeissä 7-5 isännille. Viime kauden kohtaamiset eivät niistä luvuista paljoa poikenneet, joten tasaista vääntöä oli ennakoitavissa.

Pk35 Espoosta ( ei PK35 Helsingistä) listasi lähes täyden miehityksen, kun taas G-voimia hiipui viime illan ja aamun mittaan sairasvuoteeseen. Torstaina riskiryhmää vastaan maaleitta jäänyt #99 C Eriksson otti riskin ja häilyvästä yleiskunnosta huolimatta päätti jeesata havalukuista G-jengiä ja veti kamppeet ylleen, taisi olla parempi jättää kuntonsa arvioiminen osaavimmille kun saldona oli 2+1 pojoa.
Image
Kivuista ja säryyistä kärsivä vegaanijokeri #91 Hämäläinenkin taitaa olla parhaimmillaan silloin kun ei ole parhaimmilaan, saldo 1+2, ja päivän komein maali.

Ainut joka ennakkoon osasi arvioida olotilaansa oli viime kohtaamisen dominoinut #88 Hoffström, mutta hänkin esitti kelpo otteita orastavasta flunssasta huolimatta, mutta pistebarometri jätti yhteen maaliin. Todellisena joukkuepelaajana ei #88 kuitenkaan välitä pisteistä, vaan pelaa täysillä joukkueen eteen.
Image

Pisterohmuna toimi taas aina yhtä arvaamaton #1 Huhta neljällä syöttöpisteellään, arvaamaton siinä mielessä että ikinä ei osaa arvata mitä toistoja suuvärkki laukoo. Tietää vain että "tuon olen tainnut kuulla aiemmin, vai oliko se sittenkin uusi juttu". Repertuaari on lapinleualla niin laaja ettei väliä, kukaan muu ei voi ikinä muistaa kaikki #1:n tarinat.
Image

Päivän ainoan hattutempun tarjosi yleisölle (vaihtopenkille+ muutama muu paikalle eksynyt) #10 Forsén joka kiitos eilisillan rientojensa lastenvahtina, oli täydessä timmissä täysin vailla ylimääräisiä paineita ja laukaus kuin laukaus upposi syvälle vastustajan maaliin.

Ottelu alkoi tunnustellen, onko voimia polkea, mitä sykemittari näyttää jne, mutta kymmenen minuutin esileikin jälkeen alkoi sitten G-mylly hyrräämään ja pallo liikkui liikkuvalta kaverille liikkuvalle kaverille. Ajassa 10:53 avautui tilaa #91 Hämäläiselle ajaa sisään maalillepäin vasemmalta mutta veto tyssäsi vastustajan kaksimetriseen veskariin joka ei kuitenkaan saanut palloa haltuun. Paikan haistanut pakki #66 Karlsson syöksyi vauhdilla ja kurottautui heittämällä ensiksi maalialueella pyörivään palloon. Pallo verkkoon , #66 jalat edellä päätylaitaan, myös vauhdissa maalin takana ollut syöttäjä #91 yritti heittäytyä Shefkikukimaisesti vatsalleen #66 Karlssonin yli jottei kumpikaan loukkaantuisi, muttei oikei onnistunut vaan jäi puolittain maalintekijän päälle makaamaan erotuomari Pursiaisen osoittaessa keskipisteen aloitusta .
Image

0-2 maalin #1 Huhta esityösti, ja #10 Forsén kiitti paikasta. 1-3 maali oli samantapainen, #10 Forsén kokeili vain edetä vähän lähemmäksi ja sekin veto upposi, avaavan syötön antanut #1 Huhta oli tuolloin jo siirtynyt vaihtoon

Tauolle mentiin lukemissa 2-3 josta voi päätellä että pelissä oli myös puolustettu, ja varsin loistavia otteita näyttänyt MV Kauppisen toivottiin jatkavan samaa rataa toisessakin erässä. Kauppinen paransi ja päästi vain yhden (räkämaalin kaukaa maskista) jatkossa.

Toisen erän alkuun nähtiin ottelun tyylikkäimän sommitelman, pallo siirretään ykköskosketuksilla alhaalta ylös jossa vastustajan puolustusta sahataan täydellisesti palasiksi. loistavan viimeisesn syötön antoi #63 Häkkinen ja 2-4 maalin viimeisteli #91 Hämäläinen tyylikkäästi maalinkattoon.


2-5 maalin paukutti viimeisillä voimillaan #88 Hoffström #99 Erikssonin tarkasta siirrosta. Tämän jälkeen #88 otti pienen henkilökohtaisen time-outin.
Image

2-6 maalin #99 Eriksson täräytti voimalla läheltä etuyläkulmaan #1 Huhdan loistavasta poikittaissyötöstä.
Image

2-7 maalin teki #10 Forsén #91 Hämäläisen laitanousun päätteeksi.
Image
G-Teamin viimeisen maalin vastustajan veskari saa ottaa tililleen, #99 Eriksson kokeili maanuoliaisella kohti maalia nollakulmasta ja träff-sjönk, se oli siinä, jalkojen välistä meni. Image

ET Pursiaisen paketti pysyi loistavasti kasassa, rikkeet vihelsi mutta siisti oikea pelaaminen oli sallittua. Pari kertaa ET Pursiainen onnistui katkomaan syötöt, mutta niitä tuli lisää tässä pelissä, joten ei hätää.

Hyökkäys puolusti kiitettävästi ja useimmiten onnistuttiin #44 Ruuskasen johdolla pitämään ainakin paria kaveria pallon alla eikä MV Kauppisella ollut mitään suurta hätää maalissansa, mutta venyi tarvittaessa loistotorjuntoihin. Onnistuttiin toki tekemään puolustustehtävät kiintoisimmiksi parin virhearvion kautta, mutta niistä ei maaleja syntynyt, tuli vain läheltä piti tilanteita.

Tänään nähtiin taas sellaista G-peliä johon voi olla tyytyväinen, mailaa ei puristanut, pisteitä ei diskontattu etukäteen vaan niiden eteen tehtiin oikeasti hikistä duunia. Pallokerho oli hyvä vastustaja, mutta tänään ei peli kulkenut aivan toivotulla tavalla vaikka porukkaa oli.

Nyt voi hyvillä G-mielin vaipua kolmostilasta flunssahorrokseen pariksi päiväksi jos sikseen on.

Mukana
------------
Huhta, Hoffström, Häkkinen, Hämäläinen
Ruuskanen, Eriksson, Forsén, Karlsson, Kauppinen

Tilanteet
-----------
0-1 66-91
0-2 10-1
1-3 10-1
---
2-4 91-63
2-5 88-99
2-6 99-1
2-7 10-91
2-8 99-1

Palkitut
----------
3 lumipalloa: #10 Forsén, the stud scored three times
Image

2 lumihiutaletta, rinnanmitalla palloon ensin ehtinyt #66 Karlsson
Image

1 lumiveistos kotipihalle - #1 Huhta, raka rör, hårt passade bollar, sinua odotetaan jo kotona.
Image

Kultalyhtykypärä #44 Ruuskanen - puolustuksen valo
Image
Post Reply