IK-35 C Malmi 20.04.2009 JalPa – G-Team 6-8 (1-2, 5-6)

V-divarin ja IK-35-sarjan otteluraportit.

Post Reply
loken

IK-35 C Malmi 20.04.2009 JalPa – G-Team 6-8 (1-2, 5-6)

Post by loken »

IK-35 C Malmi 20.04.2009 JalPa – G-Team 6-8 (1-2, 5-6)

Ei vielä mullan alle Malmin hautausmaalle

G-Team tarttui ainoaan ja viimeiseen oljenkorteensa ja taisteli itsensä seuran historian kolmanteen finaaliinsa. Pääsy finaalin roikkui katetrin varassa sillä tehopisteiden valossa tärkeät pelaajat roikkuivat joko vaijerit perseessä sairaalassa (91 Hämäläinen)tai olivat jälkikasvujensa kanssa teholla (1 Huhta).

Image
Onneksi molemmissa tapauksissa elämä voittaa joten miehet nähtäneen perjantain finaalissa. Puolustuksen toinen akseli (axel) tuki/teho 11 Lundqvist potee edelleen olkapäätään, toivottavasti pakki ei puutu kauden huipentuessa. Vaikka peli pelattiin hautausmaan naapurissa ei nähty haudanvakavaa puolustajaa #55 Hauta-Hammarlundia joka oli siirtynyt yläkertaan (Lappiin) lomailemaan.
Sixpäck-sanktio odottaa joukkueen matkustuskieltoa rikkonutta puolustajaa. Sanktiot eivät yleensä Hammarlundia hetkauta sillä ne valuvat yleensä omasta kurkusta alas, yksi kerrallaan.

Vieraissa kuin kotona


Myöhäisottelut ovat tavallisesti olleet myrkkyä prime-time aikoihin tottuneille G-miehille mutta tällä kertaa ei ollut varaa haukotteluun. G-Teamin timpurit olivat hyvissä ajoin saapuneet Malmille rekontstruoimaan koppi G-kuntoon jotta saataisiin puitteet kotioloja vastaaviksi. Tarjoilupöydällä odotti MV Tolvasen (tällä kerralla) ehjänä perille tuodut mallas- (sori Nalle !) ja energiajuomat. #33 roudasi äänentoistolaitteet ja takaseinää koristi 24 neliömetrin kokoinen punainen G-lippu.

Otteluennakko ei hyvää luvannut. JalPa oli vienyt runkosarjan ottelut nimiinsä lukemin 10-8 ja 8-1. Etenkin toisessa kohtaamisessa G-Teamia vietiin kuin vaijereissa roikkuvaa Hämäläistä. Lisäksi nimipelaajien puuttuminen enteili hautaustunnelmaa (korvattiin 33-jakoisella akselilla 33-66-99).

Malmin kolmoskentän jää saatiin valmiiksi hyvissä ajoin ennen ottelua joten alkulämmöt saatiin vetää kaikessa rauhassa ennen kotijoukkueen ja ET Rosvallin saapumista parrasvaloihin. ET Roswell merkkasi oman Area 51:sä teippaamalla pöytäkirjan reviirinsä rajalle. ”Trespassers will be shot, 2 minutes at the time”

Image

Ottelu alkoi tasaisen hapuilevana. Tilanteita rakennettiin puolin ja toisin, G-Team lähti liian suoraselkäisenä liikkeelle sillä ottelun avausosuman tehtaili JalPa. G-miehet eivät tästä luovuttaneet vaan korkealla karvannut #22 Saari pakotti vastustajan syöttämään sokkona. Pallo suoraan #33 Wikströmin lapaan, veto tolppaan. Hetkeä myöhemmin #33 vapautti illan tehotykin, #88 Hoffströmin joka näyttävillä harhautuksilla kaffetti sekä pakit että veskarin, 1-1.

Äärimmäisen tiukka ensimmäinen puoliaika päättyi G-Teamin 1-2 johtoon. Toisesta maalista vastasi #81 Donner #44 Ruuskasen esityöstä.

Tolvasen tarjotin

JalPalla oli jakson vaarallisimmat hyökkäykset jotka kerta toisensa jälkeen kimposi MV Tolvasen tarjottimesta väljemmille jäille. Toki myös G-Teamillä oli muutama tuhannen taalan paikka mutta varmoja maalipaikkoja hassattiin ainakin kaksi.

JalPa yritti väkisin tehdä pesäeroa mutta G-Teamin hinausvaijeri kesti kolme irtiottoyritystä. Kahdesti JalPa iski kaksi maalia peräkkäin mutta vaijeri oli sen verran syvälle ankkuroitunut ja benji-effektillä G-Team hilasi itsensä kolmasti rinnalle ja lopuksi ohi.

3-3 tasoituksen ja 3-4 johtomaalin iski hyvistä sivuttaisliikkeistä #88 Hoffström. Molemmilla kerroilla syötön antoi joukkueen lahjomaton, luisteleva. juristi-krusifiksi #81 Donner. G-Teamin 3-4 johto muuttui JalPan 5-4:ksi mutta sitten oli risteilyohjuksen #10 Forsénin vuoro avata urut. 5-5 lukemat #81 syötöstä ja illan tärkeimmän tasoitusosuman 6-6:ksi jonka syötti #63 Häkkinen. ET Roswell näki tilanteen hyvin Area 51:ltään ja tuomitsi maalin. G-miehet näkivät sen ja myös osa vastustajista jotka rehdisti sen tunnustivat. Pientä sanakopua syntyi JalPalaisten keskuudessa mutta rehellisyys voitti ja kiitokset siitä JalPan urheilululliselle osalle pelaajia !

Ottelua oli sen verran vähän jäljellä että G-Teamin rankkarispesialistit vaihtoivat jo erkat lapaan. Silloin iski illan kolmen tähden sankari, Number 88. Syöttäjänä #10 Forsén. Ottelua oli tällöin jäljellä alle minuutin ja JalPa yritti ilman maalivahtia. Kylmää hikeä G-miesten otsalle toi #33 jäähy. 33 tiedusteli miksi Rosvall ei yrittänyt estää JalPan pelaajaa asentamasta katetria nivusiin mailan lavalla. Moisesta kysymyksestä heltisi 2 min jäähy, syy: ET:n kyselytunti oli päättynyt.


Otteluarkun viimeisen naulan niittasi #81 Donner hallitusti pienestä kulmasta. Syöttö merkattiin #88 Hoffalle jonka yritys omalta siniseltä meni 1500 karvaa ohi oikealta. Pallo kimposi oikella laiturille #81 joka nosti pallon hienosti verkkoon vastustajan häiriköinnistä huolimatta.

Maalia tuuletettiin niin rajusti vaihtopenkillä että naapuritkin heräsivät ikuisilta uniltaan. Tulos merkitsi sitä että G-Team ei vielä siirtynyt Tuonelaan vaan jatkaa kauttaan perjantaihin asti.

Torilla nähdään !


Sairastupalaiset ja muut ehtivät siten kerätä itsensä kasaan. Toivottavasti joukkueen terveystila säilyy siihen asti ja ellei säily niin tänä vuonna mennään ainakin jonkunmoinen killutin kaulassa Tallinnan torille jossa ensi kauden joukkue julkaistaan kansanjuhlissa. Valitettavasti Töölön tori on varattu homoparaatille 4 Toukokuuta ja Kirkkonummen tori on remontissa.

Joten veljet ja tyttäret, Tallinnassa nähdään!

Image

Ottelutapahtumat:

1-1 Hoffström-Wikström
1-2 Donner – Ruuskanen
3-3 Hoffström-Donner
3-4 Hoffström-Donner
5-5 Forsén-Donner
6-6 Forsén-Häkkinen
6-7 Hoffström-Forsén
6-8 Donner-Hoffström

Jäähyt: 2x33. Syy: perse roikkui liian lähellä laitaa sekä kyselyä.

Tähdet:

Kolme Energiajuomaa: Hoffström
Kaksi Mallasjuomaa: Donner
Yksi Tarjotin: Tolvanen
Image

Kultakypärä: Tolvanen

Seuraava ja samalla kauden viimeinen ottelu, IK-35 C lohkon finaali Kirkkonummen paikallistaisto:
Kirkkonummen KP – G-Team. Kuka on kylän Kingi ?

t: Toimitus Vol 2.
Post Reply