IK35 9.2.2012 FC Atlant-G-Team 9-10 (4-4)(5-6)

V-divarin ja IK-35-sarjan otteluraportit.
Post Reply
patte

IK35 9.2.2012 FC Atlant-G-Team 9-10 (4-4)(5-6)

Post by patte »

IK35 9.2.2012 FC Atlant-G-Team 9-10 (4-4)(5-6)

Porvoon peltikoju miellyttävä paikka G-Teamille

Image

G-Team haki toistamiseen tällä kaudella pisteet kotiin Porvoon tält pualt jokkee olevan jääpeltipyhätön uumenista. Jään lämmittämä halli (-8C) oli loistavassa kunnossa ja tunnelma ottelun loppua kohden alkoi lähestyä Stadionin fiiliksiä.

Image

G-voimat ei tullut Porrvooseen hävitäkseen, mutta tiedossa oli tuikka taisto jossa paremmin puolustava joukkue olisi niskan päällä ja häviäjä saisi poistua uutta vanhaa siltaa pitkin itään. Tämä ei ollut G-konkareille mikään vaihtoehto, joten jäljelle jäi voitto, vaikka niukin mahdollinen sellainen. Go West Ol'boys.

G-Teamin dynamo oli kaikkialla häärivä karhumisen mestari #81 Donner (2+1) joka otti omansa käyvän koron kera. Avausmaalilleen ei löytynyt syöttäjää, mutta vasta kolmas paluupallo upposi, joten itselleen hän sen syöttöpisteen pitäisi saada. Avausmaalilla G-Team otti henkisen niskalenkin vastustajastaan ja pelasi aika ajoin todella fiksusti. Idän jättiläiset kuitenkin tulivat rinnalle, jolloin #92 Hållfast survoi pallon maaliin #10 Forsénin syötöstä.

Jälleen Porvoolaiset kuroivat G-etumatkan kiinni ja vielä ohittivatkin. Sama kaksikko kuitenkin tasoitti lukemat kun #92 Hållfast heitti irtopallon maalinedustaruuhkaan jossa se takertui #66 Karlssonin jalkoihin josta #10 nappasi sen ja toimitti maalin perukoille. #92 Hållfast joutui taas kuromaan vastustajan maalin etumatkaa kiinni, nyt #91 Hämäläisen esityöstä ja tauolle mentiin kutkuttavassa 4-4 tilanteessa.

Image

Toisen erän G-Team taas aloitti vahvasti ja #33 Wikström pääsi tuikkaamaan #91 Hämäläisen irtopalloksi jääneen syötön maaliin lähietäisyydeltä. Sen jäkeen seurasi pieni G-suvantovaihe ja FC Atlantilla oli oma etsikkoaikansa tehden kolme maalia peräkkäin edeten 7-5 johtoon. #81 Donner rakensi hienon tilanteen josta #91 Hämäläinen ei erehtynyt iskemästä 7-6 kavennuksen. Sama mies asialla kun #10 Forsén syötti maalin suulle jossa #91 Hämäläinen veti suoraan etukulmasta sisään tasoitukseksi 7-7.

Tästä alkoi G-teamin nousu voitoon, #81 Donner vei vieraat johtoon #11 Lundqvistin syötöstä ja #66 Karlsson hyödynsi hyväksi todettua kuviota jossa #92 Hållfast syötti takanurkalle josta oli helppo laittaa pallo maaliin.

Loppuniitin iski #66 Karlsson kylmähermoisesti riistäessään omalla puoliskolla vastustajalta pallon ottaen sen lapaaansa vauhdissa jalkakikalla. #66:n vauhti riitti tilanteessa hyvin päästääkseen yksin veskarin kanssa, eivätkä silloin tumput tutisseet vaan kylmäpäinen sijoitus alakulmaan toi G-Teamille otteluvoiton .

Image

Vastustaja pääsi vielä maalin päähän mutta voitto ei lopussa ollut kovinkaan uhattuna ja minkä keltapaidat yrittivät sen G-puolustus, Lagerin Kaitsu viimeisenä lukkona hoiti päivä/ yöjärjestyksestä.

Image

Valioliigatuomari Dick "Colina" Törnqvist otti ottelun heti komennukseensa ja salli valiosta totuttua kovaa peliä, johon tosin kumpikaan joukkue ei kyennyt, kuin koiruuksien osalta. Selkääntökkimiset ja mailan repimiset, kun eivät pitäisi kuulua kaukikseen ...vieläkään, vaikka vaikutteita on vuosien varrella tullut jääkiekosta ja minigolfista. Tämä kaukalon Phil Dowd antoi pelata lähes loppuun asti kunnes huitomisesta heitti #33 Wikströmin jäähyaitioon. Wikström ei kuitenkaan mennyt yksin istumaan, vaan vastapuolikin sai omansa kun ei malttanut mielensä ja kielensä.

Voitto oli tietty loistava tulos G-Teamin kannalta, kova työ oman pelin järjestykseen saattamiseksi alkaa kantaa hedelmää. Sarjataulukko ei muttunut mitenkään, G-Team on kuudentena pisteen päässä Karjuista, ja surkean kotiottelutilastonsa takia FC Atlant on valahtanut neloseksi.

Reissumiehet pelissä:
Image

Captain .C Forsén, Judge J. Donner, Manalyst M Hamalainen, E "Karjarauta" Lundqvist, B "Digger" Hammarlund, E "Ruuti" Ruuskanen, P Karlsson, T "Irti" Hållfast, L "Vill ha piller" Wikstrom, K "Lepo" Lager

Tilanteet

0-1 81-
1-2 92-10
3-3 10-92
4-4 92-91
--
4-5 33-91
7-6 91-81
7-7 91-10
7-8 81-11
7-9 66-92
8-10 66-
$
Palkitut

3stars #66 Karlsson - Image

2 Stars #81 Donner - alkusoitto
Image

1 Star #11 Lundqvist - puolustuksen takuumiehiä
Image
Post Reply