Reservisarja 9.11.2005 G-Team - Päämaja 7-5

V-divarin ja Reservisarjan otteluraportit.

Moderator: root

Post Reply
loken

Reservisarja 9.11.2005 G-Team - Päämaja 7-5

Post by loken »

G-Team – Päämaja 7-5 (6-4) Varuboden Areena 9.11.2005 ET Ike Rautio

G-Voimat nujersi Puolustusvoimat

Kirkkonummen perinteisillä keskiviikon savukalamarkkinoilla oli harvinaisen vähän kuhinaa kun kyläläiset pysyivät visusti kotosalla Päämajan roudatessa raskasta arsenaaliaan Varuboden Areenalle. Edelliskauden kohtaamiset olivat ruudinkatkuisia näytelmiä jossa taisteltiin kovaa ja välillä epäpuhtain keinoin.


Illan ottelun tuomitsi perusvarma ja tiukka Ike Rautio joten jo alkuluistelussa tiedettiin että rötöstelyyn ei ole varaa mikäli mielitään katkaista yhden ottelun tappioputki. Tämä oli vasta toinen Reservisarjan ottelu kun taas vitosdivarissa on tahkottu viisi ottelua. Maanantain V-divarin tiepeli päätti G-Teamin neljän voiton putken umpikujaan. Reservisarja alkoi G-miesten osalta tappiolla pari viikkoa sitten. Joten G-psyykkeen kannalta olisi tärkeää palata voittojen tielle.

G-Team oli Päämajaa vastaan saanut haalittua kasaan raskaimman kalustonsa syysflunssan kaatuneita #22 Saarta sekä #91 Hämäläistä lukuunottamatta. Myös sotakirjeenvaihtajamme #66 Karlsson oli sivussa kärsimässä maanantain ottelun jälkeisestä post-war traumasta.

Torjuntatehtävät hoiti taas ykkösveskari #00 Tolvanen toisen ykkösveskarin #70 Kauppisen ollessa ansaitulla Pohjoisameriikan skouttausmatkalla. Toivottavasti tuliaisina saadaan muutakin kuin lintuinfluenssa.

Ottelu alkoi varsin varovaisella tunnustelulla kun eturintaman taistelijat lähettivät satunnaisia ohjuksia kohti toistensa kotikorsuja. Päämajan suojavallien rakentaminen oli pahasti kesken kun edellisen ottelun taistelun ruumiillistuma ja kestoflunssa-toipila #77 Tiensuu jatkoi siihen mihin edellisessä ottelussaan jäi. Tällä kertaa kämmenpuolen sivallus upposi vastustamattomasti Päämajan korsun vasemman yläräystään alle.

Hetkeä myöhemmin #1 ”Riistapastori” Huhta sai riista- eikun riistopallon punaviivan tuntumassa. Muutama terävä potku ja siniviivan takaa lähtenyt ohjus opposi oikeaan ylämummoon. Hääärligt Hyhta!

Edellisissä Päämaja-matseissa loistanut #81 ”En maksa” Donner tarjoili epäitsekkäästi tekopaikan kauden tulokaspalkintoa havittelevalle #88 ”Hoffa” Hoffströmille. Hoffa kiitti ja toimitti lyhyen matkan ohjuksen aivan korsun sisäkaton oikeaan kulmaan. Kolme mahtavaa yläkulmavetoa mutta G-Voimien jyllääminen ei kuitenkaan masentanut maanpuolustajia. Paluun kaukaloon tehneen kapteeni #99 Erikssonin puolitahaton oikosulkujäähy kampituksesta toi hetkellisen miesylivoiman vieraille. Eipä aikaakaan kun kranaatti räjähti Tolvasen vartioimassa poterossa.

G-Team kasasi kuitenkin rivinsä nopeasti ja varakapteeni #33 Wikström kuittasi C-kapun puolesta lukemiksi 4-1. #1 Huhta syötti maalin takana väijyksissä olleelle kolmekolmoselle joka teki nousun etukulmalle ja nosti pallon läheltä ylös maalin perukoille. 5-1 oli takalinjojen mörssärin #63 käsialaa. Liikkuvat taakse ja ohjus maaliin takalinjoilta. Sitten vaarallinen hyväntunnon olo hiipi G-univormun alle. Peli alkoi enemmän ja enemmän muistuttamaan maanantain murhenäytelmää Myyrmäessä jossa kaikki mahdollinen meni pieleen. Päämaja runnoi kaksi osumaa ja G-Teamin peli ja kuviot olivat sekaisin. Onneksi #55 Hammarlund toimitti #1 Huhdan antaman B-pistevapari-syötön maaliin. Pallo löysi taas tiensä upeasti yläkulmaan. Kuudesta maalista neljä unelmayläkulmaa oli tietysti pienelle mutta asiantuntevalle yleisökolmikolle nannaa. Huonommalla tuurilla pallot olisivat voineet osua Päämajan korsun räystääseen.

G-sekoilu jatkui ja ennen taukovihellystä Päämaja onnistui vielä maalaamaan kahdesti. Taukotilanne 6-4 Gladiaattoreille.
Erätauolla joukkueen kapteeni, toimitusjohtaja, valmentaja ja urheilutoimenjohtaja yrittivät vuorotellen puhaltaa taistelutorveen mutta se kaikui kuuroille G-korville. Erän alkuminuuteilla Päämajan kavennus 6-5 olisi voinut tarkoittaa samaa kuin niskalaukausta mutta G-Voimat eivät vielä olleet ehtyneet.

Seurasi ennen näkemätön asemasota jossa joukkueet taistelivat kovaa mutta ilman koiruuksia saamatta maalin maalia ennenkuin elettiin sodan viimeisiä hetkiä. Flunssan runtelema #77 Tiensuu väänsi rääkätystä ropastaan viimeiset energianpisarat ja syöksyi vihollisen alueelle kuin Sven Tuuva konsanaan. Mahtavan väännön jälkeen #77 sai kun saikin paketin toimitettua vihollisen Päämajan kynnykselle asti josta vippasi vaihtoaition ja yleisön räjäyttäneen pommin maalin perukoille.
Sairas Vääns! Pallo keskipisteelle josta peli jatkui ja koska viimeinen minuutti oli menossa oli loppu tehokasta peliaikaa. Peliväline saatiin kuitenkin nopeasti haltuun ja viimeisten sekuntien aikana ei ollut hätää kotirintamalla.


Hieno taisteluvoitto G-Teamille ja kunniamitalit urhealle ja rehdille vastustajalle. Revanssiottelu pelataan piakkoin joten havoittuneet sielut saataneen paikattua siihen mennessä. Luvassa hyvää ja rehtiä kaukista, kaikki paikalle puolustamaan sarjataulukko-asemia!

Koko joukkue ansaitsee kunniamaininnan. MV Tolvanen pelasi mahtavan ottelun ja saalisti 3 G-tähteä.

MV #00 Tolvanen sekä neljä takalinjojen puolustajaa #44 Ruuskanen, #55 Hammarlund, #63 Häkkinen ja #11 Lundqvist taiselivat mallikkaasti läpi tunnin sodan.

Hyökkäyspään arsenaalille myös G-mitalit urhoollisuudesta: #81 Donner, #99 Eriksson, #10 Forsén, #88 Hoffström, #41 Holmgren, #1 Huhta, ##77 Tiensuu, #33 Wikström

Poissa: #22 Saari (kaatunut), #91 Hämäläinen (kaatunut), #66 Karlsson (sotakirjeenvaihtaja post-war trauma-lomalla).

Rintamatapahtumat:

1-0 Tiensuu
2-0 Huhta (Hammarlund)
3-0 Hoffström (Donner)
4-1 Wikström (Huhta)
5-1 Häkkinen
6-3 Hammarlund (Huhta)
7-5 Tiensuu (Huhta)

G-mitalit

*** Tiensuu
** Tolvanen
* Huhta
Post Reply