G-Teamin mieskunto liikaa Meeskondi Farmille, 9-2

V-divarin ja Reservisarjan otteluraportit.

Moderator: root

Post Reply
loken

G-Teamin mieskunto liikaa Meeskondi Farmille, 9-2

Post by loken »

Reservisarja 26.11.2005 G-Team – Meeskondi Farmi 9-2 (6-0) ET Silvast Juha

Pitkästä aikaa uusi tuttavuus kaukalossa, Meeskondi Farmi. Toimituksen ennakkoanalyysi sekä vastustajasta kerätyt faktat toivat G-miehille sopivaa lisälatausta alkulämmittelyn aikana. Meeskondin kunnioitusta herättävät kotisivut sekä perinteet (jotka tosin vielä kalpenevat G-Teamin vuonna 1991 alkaneelle Pride and Honor-taipaleelle) toimivat sytyttäjänä lauantai-iltapäivän peliin.

Koska Meeskond on uusi tuttavuus tuli heidän historiikkinsa tutuksi pelaavalle toimittajalle vasta ottelun jälkeen. Huikeiden menestysvuosien jälkeen alamäki on ollut melkoinen ja ottelua edeltäneet sekoilut vahvistavat tämän. Joukkueen harvat pelaajat saapuivat aivan liian myöhään Varuboden Areenan loistoon. Veskari saapui kentälle yli 5 min ottelun virallisen alkamisajan jälkeen ja saatuaan Gladiaattoreilta lainapaidat ottelu alkoi lähes vartin myöhässä. Meeskondin aloituskokoonpanossa vain neljä kenttäpelaajaa kotijoukkueen miesylivoimaa vastaan.

Vain ET Silvastin selkärangattomuus pelasti Meeskondin jäähyltä ja ottelun aloittamista kolmella viittä vastaan. Voidaan sanoa että ottelu oli ohi ennen kuin se oli alkanutkaan. Meeskondin mieskondis joutui kovalle koetukselle heti alussa. Onnekseen he saivat viidennen kenttäpelaajan kehiin mutta väistämätön tapahtui. #1 Huhta avasti G-maalihanat ja 1-0 syntyi upealla tykillä.

2-0 oli alkua ennennäkemättömälle ylämummo-kavalkaadille. Ensin #88 Hoffström latasi pallon yläpesään #91 Hämäläisen syötöstä. Sama aisapari asialla ja yhtä komea 3-0 osuma. Tämän jälkeen alkoi kapteeni Mynthonin eli #99 Erikssonin kypärätempun esivalmistelut. Kolmasti peräkkäin pallo vuorotellen molempiin yläkulmiin ja kerran onnekkaasti polvella reppuun. Kaksi upeaa osumaa joihin kirjattiin syöttäjäksi kahdesti #10 Forsén sekä kerran #91 Hämäläinen. 6-0 taukotulos taululla ja Meeskondin maalin sisäkatto remonttiin!

Kaikki, myös vastustaja tiesi ottelun ratkenneen. Vieraiden mieskunto koheni hiukan ottelun edetessä kun lisävoimia saapui hallille mutta kahdella vaihtomiehellä Meeskondis oli todella koetuksella. Selkeästä otteesta huolimatta G-miehet eivät onnistuneet pelaamaan harvoin mutta hyvin torjuneelle MV #70 Kauppiselle nollapeliä. Pari harmittavaa takaiskua tahrasi Kauppisen kiiltävää kilpeä. Apua ei löytynyt pisteiden kiilto silmissään viilettäviltä kenttäpelaajilta ja näin Tero the Hero joutui kahdesti antautumaan.

Tauon jälkeiset kolme maalia olivat toistoa avauserästä. Häkkinen antoi mörssärinsä puhua ja maalien suhteen kuivaa kautta elävä #81 ”Olen maksanut” Donner kuittasi itselleen syöttöpisteen. Donner punnersi itsenä useaan otteeseen laatupaikalle mutta tällä kertaa pallo ei löytänyt verkon perukoita. Ruuti lienee kuivunut huomiseen paikallisotteluun jossa tehoja kaivataan tämänpäiväistä enemmän. Ottelun kaksi viimeistä maalia olivat #10 Forsénin käsialaa; kaksi mahtavaa tykkiä upposi vastustamattomasti. 8-2 maalin syöttäjänä jo kolmannen kerran #91 Hämäläinen jonka ilme oli huomattavasti ilosempi kuin Ilmalan hemmoilla. Forsénin 9-2 ja ottelun viimeisen maalin syötti Captain 99.

Hienoja maaleja lukuunottamatta ottelu ei jättänyt paljoa kerrottavaa jälkipolville. Vastustajan heikkous, nöyryyden ja pyytettömyyden puuttuminen G-Teamilta sekä ET Silvastin käsittämättömöt virheet ja linjattomuus sai harvalukuisen yleisön poistumaan jo avauserän jälkeen.

Joukkueet kohtaavat vielä kerran ennen joulua ja odotettavissa on tiukempaa vääntöä. Meeskondin organisaatiosta löytyy riittävästi pelimiehiä joten seuraavasta kamppailusta on tulossa huomattavasti vaikeampi.

Ottelutapahtumat:
1-0 Huhta
2-0 Hoffström (Hämäläinen)
3-0 Hoffström (Hämäläinen)
4-0 Eriksson (Forsén)
5-0 Eriksson (Hämäläinen)
6-0 Eriksson ((Forsén)
7-0 Häkkinen (Donner)
8-2 Forsén (Hämäläinen)
9-2 Forsén (Eriksson)

G-tähdet

*** Hämäläinen
** Eriksson
* Hammarlund

Bad boys á 2 min:

Hoffström, Häkkien, Tiensuu

Bad referee:

Silvast
Post Reply